Forside
Jørgen
Jeg er gået i gang med en ændring af min hjemmeside, hvor jeg ændrer i måden siden er bygget op på. Det vil bl.a. betyde at jeg kan rette i nogle styreprogram- mer for at ændre på opsætning, udvide med flere sider og lukke sider uden at skulle rette mange steder.
Det betyder at samtlige sider skal ændres/bygges om, det er noget af et projekt, hjemmesiden består efterhånden mange sider.
Jeg har fået lavet en skabelon som jeg bygger siderne ud fra, det hjælper en hel del når siderne er opbygget ens.
Der vil helt sikkert dukke ting op som ikke virker efter hensigten, men jeg vil forsøge at få det rettet med det samme.
Jeg er p.t. godt i gang, og kan nu se at ændringer betyder at siderne kommer til at fylde mindre en de har gjort tidligere, så det vil også give mig mere plads hos den udbyder som huser min hjemmeside. 
Det tager mere tid end jeg regnede med.
Pjevs
Gunhild
Nå, så har jeg fået en ide til nogle ændringer på mine sider, ganske vist ikke de store ting, men det vil alligevel give noget når det kommer frem, om ikke andet har jeg haft fornøjelsen af at lave det.


Jeg har efter nogen søgning fundet et program som kan fremvise billeder. Billederne bliver vist i rækkefølge enten automatisk eller manuelt.
Jeg har tilpasset programmet efter mine ønsker.
Det er endnu ikke blevet indsat på alle relevante sider, men ligesom ændringer slår igennem vil funktionen blive iværksat.

Pjuske
Gunhild & Jørgen - sølvbryllup 12. august 2003


Billedsiderne er nu blevet låst og kan kun åbnes med kode.
At billedsiderne bliver beskyttet, er et ønske fremsat af flere af familiens medlemmer.
Henvendelse til os angående koder.

Mange af de billeder der er på siderne kan ses i et større format ved at klikke på dem med musen. Billederne bliver vist på en ny side.
Vores hus
        
Bedst i opløsning 1024 X 768 eller højere Din IP adresse:   Opdateret den 14. juli 2011 Siden er bygget med SharePoint designer